Stiri de ultima ora

Klaus Iohannis intervine exploziv în scandalul votului din Diaspora: Ministrul de Externe, Doamne fereşte! Cum să fie domnul ministru vinovat?

Klaus Iohannis intervine exploziv în scandalul votului din Diaspora:  Ministrul de Externe, Doamne fereşte! Cum să fie domnul ministru vinovat?
Actualitate
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat miercuri că grupul de lucru care elaborează propuneri pentru îmbunătăţirea cadrului organizatoric şi legislativ pentru votul în diaspora a fost înfiinţat la nivelul Administraţiei Prezidenţiale şi că săptămâna aceasta va finaliza un document pe această temă, care va fi transmis autorităţilor responsabile. 

El a criticat lipsa de răspundere a autorităţilor pentru problemele de la votul din 26 mai din diaspora. "Diaspora a fost, este şi rămâne în atenţia mea şi, din păcate, problemele nu s-au rezolvat nici măcar în partea administrativă, banală. Înainte să-mi încep mandatul a existat un mare scandal la alegerile în străinătate în noiembrie 2014. Am modificat atunci legislaţia, însă se vede că insuficient şi iată că acum la europarlamentare şi referendum s-a repetat problema, dar să nu vă imaginaţi că cineva şi-a asumat răspunderea. La noi s-a dezvoltat în ultimii ani o perfecţiune nebănuită la capitolul fuga de răspundere. Ministrul de Externe, Doamne fereşte! Cum să fie domnul ministru vinovat?! Nu, preşedintele. De ce a convocat referendumul?! Cei care au organizat, vai de mine, cum să fie ei vinovaţi?! Ambasadorii pe care eu i-am numit sunt vinovaţi, ei trebuiau să se ocupe şi aşa mai departe", a mai spus Iohannis.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus