Stiri de ultima ora

Klaus Iohannis defilează cu votul din 26 mai: Referendum a fost câștigat de mine împreună cu românii

Klaus Iohannis defilează cu votul din 26 mai:  Referendum a fost câștigat de mine împreună cu românii
Actualitate
Președintele Klaus Iohannis a declarat, înaintea începerii consultărilor cu partidele la Cotroceni, că referendumul a fost câștigat de el împreună cu românii și este evident că acesta trebuie implementat prin punerea în practică a Constituției.

„Partidele politice. Am convocat aceste consultări după ce a fost foarte clar că referendumul a fost câștigat de mine împreună cu românii și după ce am aflat cu toții rezultatele la alegerile europarlamentare.”, a afirmat Klaus Iohannis, marți, la Palatul Cotroceni, conform Mediafax.

Președintele României a convocat, marți și miercuri, consultări cu toate partidele din Parlament pentru a putea transpune în legislație ceea ce au votat românii la referendumul pe justiție din 26 mai.

Potrivit datelor finale centralizate de BEC, la referendumul pe teme de justiţie, din 7.922.591 de participanți, 6.459.383 de răspunsuri au fost favorabile întrebării referitoare la interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie. De asemenea, la întrebarea privind interzicerea adoptării OUG în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare, 6.477.865 de răspunsuri au fost favorabile.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus