Stiri de ultima ora

Janet Jackson va primi premiul Icon din partea Billboard. Fanii vor avea ocazia de a o vedea în primul recital televizat din ultimii nouă ani

Janet Jackson va primi premiul Icon din partea Billboard. Fanii vor avea ocazia de a o vedea în primul recital televizat din ultimii nouă ani
Actualitate
Cântăreaţa americană Janet Jackson va primi premiul Icon la gala Billboard Music Awards care va avea loc pe 20 mai, la Las Vegas, potrivit billboard.com.

Janet Jackson va primi premiul Icon din partea Billboard

Cu acest prilej, cântăreaţa va oferi fanilor primul său recital televizat din ultimii nouă ani.

Printre câştigătorii din anii anteriori ai prestigiosului trofeu se numără Prince, Stevie Wonder, Cher, Neil Diamond, Celine Dion şi Jennifer Lopez.

Jackson a dominat topurile Billboard în ultimele decenii, cu hituri precum "That s The Way Love Goes", I Get Lonely" şi "All for You".

Cântăreţul britanic Ed Sheeran conduce în topul nominalizărilor, cu patru selecţii în şapte categorii de premii, la ediţia de anul acesta a galei Billboard Music Awards. Ed Sheeran a primit nominalizări la premiile pentru cel mai bun artist la nivel general, cel mai bun cântăreţ, cel mai bun cântec Top Hot 100 ("Shape of You") şi cel mai bine vândut album, "Divide".

În top, cu trei nominalizări, urmează Taylor Swift, selectată în categoriile "cel mai bun artist", "cea mai bună cântăreaţă" şi "cel mai bine vândut album" - "Reputation".

Swift şi Sheeran concurează la premiul Billboard pentru cel mai bun artist cu Drake, Kendrick Lamar şi Bruno Mars.

Khalid, 21 Savage, Camila Cabello, Cardi B şi Kodak Black au fost nominalizaţi la premiul pentru cel mai bun artist debutant.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus