Stiri de ultima ora

Isarescu, ”ejectat” din Bilderberg!

Isarescu, ”ejectat” din Bilderberg!
Actualitate
A inceput deja la Montreux, in Elvetia, cea de a 67-a reuniune a Grupului Bilderberg, care va avea loc pana pe data de 2 iunie. Si unde, ca de obicei incepand cu anul 1954 cand avea loc prima reuniune a celor numiti si ”stapinii din umbra ai planetei” se regaseste toata ”crema” lumii si mai ales cea a progresistilor globalisti. Cu marea noutate a participarii, de aceasta data, a lui Jared Kushner, consilierul si totodata ginerele presedintelui american, Donald Trump. Dar la care guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei nu a mai reusit sa se ”infiltreze”, in ciuda uriaselor eforturi logistice  si a navetei facute in Elvetia, via Viena, de ceva vreme.

Au trecut vremurile cand Bilderbergii veneau ei la Bucuresti pentru guvernatorul BNR…

Ceea ce reprezinta o grea lovitura, poate chiar decisiva, pentru sperantele nutrite de Mugur Isarescu de a i se mai prelungi mandatul in funtea BNR ”barem cu doi ani”. Si mai ales ca toata strategia de promovare a celui pentru care pe vremurile sale de glorie presedintele Grupului Bilderberg chiar venea la Bucuresti ca sa il vada s-a bazat strict pe scenariul pretinsei ”implorari” a sale de catre oculta financiara internationala de a nu lasa Romania la greu. Dar uite ca, dupa cum sustin sursele noastre, in ciuda tuturor eforturilor facute penru ca numele sau sa apara pe lista invitatilor oficiali de la Montreux, unde participa totusi  inclusiv cehi, polonezi sau bulgari, Isarescu nu a mai reusit sa deschida ”usile” Bilderbergilor. Ceea ce anunta vremuri tot mai grele pentru el.

Mai ales ca, in ciuda ”macelului” de la alegerile din 26 mai,  o ”coalitie contra naturii” intre pesedisti si liberali strict pentru debarcarea din fruntea BNR a lui Mugur Isarescu este intens negociata chiar in aceste zile…

A vrut, dar nu a putut…

Este clar ca participarea la ”masa puterii” globaliste de la Montreux i-ar fi asigurat lui Mugur Isarescu ”spatele” international necesar pentru a mai forta astfel obtinerea a inca unui mandat in fruntea Bancii  Nationale. Mai ales ca, de fiecare data in ultimele trei decenii cand politicienii romani, indiferent de ”culoarea” lor au incercat sa se dea mai mult sau mai putin fatis la Mugur Isarescu, acesta a beneficiat imediat de ”semnalul” de ”sprijin neconditionat” venit in special tocmai de la Grupul Bilderberg sau ”anexele” transfrontaliere ale acestuia.

Contestata reuniune Bilderberg a inceput deja la Montreux, Elvetia

Iar presat de expirarea mandatului sau in acest an, Mugur Isarescu a incercat din nou aceeasi ”schema”, avand grija sa dea semnale prin intermediari cum ca el unul ar fi ”scarbit” sa mai aiba grija de finantele tarii si ar vrea sa plece din fruntea BNR… Dar il suna ”prietenii lui Bilderbergii” si insista sa mai reziste ”barem doi ani”. Numai ca ”legendarea” a tinut doar pana la momentul reuniunii anuale a Grupului Bilderberg. Acolo unde, pe langa premieri occidentali sau alte nume grele ale planetei gasim totusi si un bulgar, un ceh sau un polonez… Dar nu si pe Mugur Isarescu. Iar acest ”eject” primit intr-un moment cum nu sep oate mai prost pentru inca guvernatorul BNR este cu atat mai dureros cu cat el a vrut atat de mult sa mearga la Montreux, dar nu a mai putut…
Ziarul National

Articole similare :
comments powered by Disqus