Stiri de ultima ora

Iohannis, la Craiova: PSD încearcă să îndoaie legile pentru a-şi scăpa liderul de puşcărie

Iohannis, la Craiova: PSD încearcă să îndoaie legile pentru a-şi scăpa liderul de puşcărie
Actualitate
Iohannis, la Craiova: PSD încearcă să îndoaie legile pentru a-şi scăpa liderul de puşcărie

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că liderii europeni nu mai vor să aibă de-a face cu PSD, ”un partid care încearcă să îndoaie legile pentru a-şi scăpa liderul de puşcărie”.

Întrebat, la Craiova, unde şi-a lansat ultimul volum, care a fost mesajul pe care l-a primit de la liderii europeni la summitul de la Sibiu, Klaus Iohannis a răspuns: ”Pentru liderii europeni, România contează. Pentru liderii europeni, românii contează. Am spus acest lucru şi cu altă ocazie. Este fenomenal de important de înţeles: pentru Europa, pentru Uniunea Europeană, România contează, românii contează. Ştiţi cine nu contează pentru Europa? PSD nu contează. Cred că între timp toată lumea ştie şi de ce este aşa. Nu pentru că un partid trebuie exclus, ci pentru felul în care PSD a guvernat de doi ani şi jumătate încoace”. Iohannis a explicat că liderii europeni nu se amestecă în probleme foarte concrete ale unui stat, în chestiuni de politică internă sau economie, însă ţin foarte mult la respectarea statului de drept, scrie News.ro.

Iohannis a afirmat că ”PSD încearcă să îndoaie legile pentru a-şi scăpa liderul de puşcărie, PSD încearcă să subjuge justiţia pentru a scăpa corupţii şi hoţii care s-au cocoţat în vârful statului şi asta în Europa şi în România este inacceptabil”. ”De aceea nu mai vorbeşte nimeni dintre liderii europeni relevanţi cu PSD. Nu fiindcă nu ar vrea să fie cu românii, nu fiindcă ar vrea să ne impună ceva. Te şi doare capul când îi auzi pe pesedişti cum merg în ţară, în campanie electoral, şi încearcă să vină cu tot felul de idei caudate. Dar noi ştim: fiindcă Europa nu vrea acest PSD care ignoră toate valorile de bază. PSD nu mai vrea Europa şi încearcă să ne vândă ideea că nu e chiar aşa bine cu Europa”, a mai spus Iohannis.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus