Stiri de ultima ora

Iohannis: A mai rămas de rezolvat treaba cu Secția specială. O rezolvăm și pe asta

Iohannis: A mai rămas de rezolvat treaba cu Secția specială. O rezolvăm și pe asta
Actualitate
Președintele Klaus Iohannis spune că PSD nu a reușit să modifice legile justiției și Codurile penale. El le-a spus liberalilor că s-a opus acestor proiecte, precum și amnistiei și grațierii și că „a mai rămas de rezolvat” Secția specială pentru anchetarea magistraților.

Întrebat, la plecare, cum comentează faptul că Viorica Dăncilă a vorbit despre Secția specială și dosare într-o ședință a PSD, Iohannis a răspuns: „E fundamental greșit, evident”.

„Cum am putut noi românii să ajungem în această situație extrem de neplăcută și, ca să fim sinceri, și neașteptată? Cum am putut noi să ajungem să fim conduși de acest PSD deraiat, debusolat, și să avem un guvern care face atâta rău României? PSD-ul a condus marea majoritate a anilor din ultimii 30 de ani, dar ce și-au permis în ultimii trei ani e nemaivăzut și nemaiauzit. PSD, în realitate, e principala piedică în dezvoltarea României. PSD-ul a ajuns la putere după alegeri, fiindcă lumea nu s-a dus. Și dacă vrem să fim foarte sinceri, poate și noi puteam să lucrăm mai mult, să fim mai activi, mai convingători și să îi ducem pe români la vot în decembrie 2016”, a spus Klaus Iohannis.

„Poate de data aceasta reușim mai mult, fiindcă ne-am săturat toți de acest PSD, pentru că au promis marea cu sarea românilor și când au ajuns la putere au umplut cu funcții persoane incompetente. S-au apucat să acapareze marile instituții ale României și au realizat ceva inimaginabil, o involuție a României, într-o perioadă în care am fi putut avea atâtea șanse de dezvoltare. Am fi putut, dacă nu ne-am fi împiedicat de acest PSD, să fim în rând cu națiile mari ale Europei.

Europa ne respectă, ne dorește. Vă reamintesc de Summitul care a avut loc în inima României. I-ați văzut cu câtă apropiere și drag au tratat România. Ne așteaptă cu brațele deschise”, a mai spus Iohannis.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus