Stiri de ultima ora

Informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre femeia împuşcată în cap din greşeală de un poliţist: Cum a decurs operaţia de la Cluj

Informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre femeia împuşcată în cap din greşeală de un poliţist: Cum a decurs operaţia de la Cluj
Actualitate
Femeia din județul Mureș, împușcată accidental în cap de un polițist care urmărea un șofer fugar a fost operată, sâmbătă, și este în comă indusă, transmite MEDIAFAX.

Potrivit directorului medical al Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca, conf. dr. Adela Golea, femeia a fost operate, sâmbătă dimineață, pentru extragerea glonțului, iar acum este internată la Secția ATI.

CITEȘTE ȘI: 

”Pacienta a fost operată azi-dimineață (sâmbătă - n.r.), s-a reușit extragerea glonțului, iar acum este internată la Secșia ATI. Este în comă indusă, intubată, ventilată, iar mâine dimineață (duminică – n.r.) se va face o examinare CT, să vedem situația locală și după aceea se va decide”, a declarat dr. Golea pentru corespondentul MEDIAFAX.

Femeia din Reghin a fost împușcată în cap, vineri seara, în timp ce mergea pe stradă, în localitatea Aluniș, după ce polițiștii au făcut uz de armă pentru a prinde un șofer pe care l-au urmărit din Reghin.

În acest dosar, pollițiștii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului.

Poliția Mureș a transmis că a fost folosit armamentul din dotare, întrucât autoturismul urmărit rula cu viteză foarte mare înspre polițiști.

De asemenea, șoferul fugar a pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Articole similare :
comments powered by Disqus