Stiri de ultima ora

Încă un scor de MAIDAN, într-un campionat putenic al Europei, după ce Manchester City a bătut-o cu 6-0 pe Chelsea: S-a terminat 10-0

Încă un scor de MAIDAN, într-un campionat putenic al Europei, după ce Manchester City a bătut-o cu 6-0 pe Chelsea: S-a terminat 10-0
Actualitate
După ce Manchester City a bătut-o cu 6-0 pe Chelsea, încă un scor de maidan s-a înregistrat într-un campionat tare al Europei! Benfica Lisabona s-a impus cu 10-0 în fața echipei Nacional Madeira, în runda 21 din prima ligă portugheză.

Echipa condusă de Bruno Lage a deschis scorul încă din primul minut al jocului, prin Grimaldo. Până la pauză, internaționalul elvețian Seferovic a reușit "dubla" și s-a intrat la cabine cu scorul de 3-0. Gazdele au deschis scorul încă din primul minut al jocului, prin Grimaldo. Până la pauză, internaționalul elvețian Seferovic a reușit "dubla" și s-a intrat la cabine cu scorul de 3-0.

În actul secund, gazdele au impresionat și au înscris pe bandă rulantă în poarta celor de la Nacional. Joao Felix, Pizzi, Ferro, Dias, Rafa Silva și Jonas, cu o dublă, au dus scorul la 10-0. A fost pentru prima dată din 1965 când o echipă din primul eșalon portughez înscrie acest număr de goluri într-un meci.

După acest rezultat, Benfica rămâne pe locul 2, cu 50 de puncte și un golaveraj 57-20. Pe primul loc este Porto, cu 51 de puncte, iar podiumul e completat de Braga, cu 49 de puncte. De partea cealaltă, Nacional e pe poziție retrogradabilă, 16, cu doar 20 de puncte acumulate.

Articole similare :
comments powered by Disqus