Stiri de ultima ora

Ieșire INCENDIARĂ în PNL - Mircea Hava BATE CU PUMNUL ÎN MASĂ: Cei care contestă conducerea să fie pedepsiți

Ieșire INCENDIARĂ în PNL - Mircea Hava BATE CU PUMNUL ÎN MASĂ: Cei care contestă conducerea să fie pedepsiți
Actualitate
Primarul din Alba Iulia, liberalul Mircea Hava, a declarat, referitor la contestatarii conducerii PNL, că „unii vorbesc când nu trebuie” și că ar trebui pedepsiți. El a susținut că nu s-a hotărât dacă renunța la mandatul de edil dacă va câștiga alegerile europarlamentare, informează Mediafax.

„Am văzut în presă de greii partidului. Dacă îi puneți pe cântar nu sunt grei. Nu este cazul să discutăm acum de Alina, care este proaspătă mămică. Unii vorbesc atunci când nu trebuie. Eu nu sunt adeptul sancțiunilor, însă de foarte multe ori unii ar trebui pedepsiți. Gândiți-vă ce a fost cu referendumul. După vine cineva să împartă ceea ce trebuia împărțit, să ne dea și nouă, nu am înțeles de ce, li s-a spus de la început că fiecare trebuie să voteze așa cum vrea”, a declarat primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, în Parlament, despre contestatarii conducerii PNL.

De asemenea, primarul din Alba Iulia a declarat că însă nu s-a hotărât dacă va pleca în PPE, fiind atașat de orașul pe care îl conduce de 25 de ani.

„Cred că ați citit criteriile care stau la baza alegerii candidaților (...), cu modestie sau fără, mă calific. Este singura problemă care încă mă face să balansez. Nu sunt atât de hotărât pentru că este orașul. De 25 sunt acolo împtrună cu orașul, am crescut foarte bine. Chiar că te doare sufletul. Însă vine momentul în care trebuie să pleci. Există momentele astea în lume, nu ai ce face. După 25 de ani cred că trebuie să îi lași și pe alții. Normal că voi fi tot timpul acolo, nu o să îi las în pace pentru că îmi e prea drag orașul. Dup 25 de ani cred că ai nevoie de provocări și de foarte multe ori poți să faci și altceva”, a adăugat Hava.

Acesta a susținut că nu se mai poate ca Parlamentul European să dicteze ce să facă România.

„Dacă mă voi duce, voi face aceeași figură bună acolo ca și la Alba Iulia, nu am de gând că mă duc acolo să dorm, sunt multe de făcut. Nu aș vrea să vorbesc în numele Corinei Crețu, a fost înainte la Alba Iulia și exact ce spunea, nu se mai poate ca Bruxellul să dicteze de foarte multe ori ceea ce facem noi aici. Asta este unul dintre elementele care mă fac să mă duc acolo, în interesul cetățenilor”, a conchis Mircea Hava.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus