Stiri de ultima ora

Horoscop 11 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc bani pentru cumpărături

Horoscop 11 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc bani pentru cumpărături
Actualitate
Balanțele pot primi o sumă de bani, pe care o vor folosi pentru cumpărături, iar Săgetătorii au șansa de a prinde o ofertă de vacanţă sau un city break, care îi va încărca cu energie pozitivă. Iată previziunile pentru fiecare zodie

  Poate faceţi o investiţie serioasă, vă consultaţi - neapărat - şi cu familia şi o să vă puneţi de acord - până luni, să ştiţi ce faceţi. Poate renunţaţi la un contract în favoarea altuia şi o să fie cu desfăşurare de forţe, o să aveţi parte şi de câştiguri materiale.

O să perfectaţi şi nişte acte care v-au restricţionat accesul la o sală de sport, de spectacole, pe mijloacele de transport pentru că nu erau actualizate. Sunt multe lucruri pe care le puneţi în ordine şi o să faceţi un efort să eliminaţi restanțele ca să fiţi cu toate la zi - să nu strige după voi cei cărora le-oți fi rămas datori cu ceva.

  O să găsiţi o cale de-mpăcare cu cineva care chiar dacă a greşit regretă şi puteţi trece peste orice neînţelegere. Încep să vă deranzeje probabil nişte aspecte care ţin de sănătate şi ar fi bine să-ntrebați ce medicamente să luaţi ca să funcţioneze - ceas - organismul.

  Au de unde să apară nişte bani şi o să daţi o raită pe la magazine sau spicuiţi din mediul on-line câte ceva. Sunt oameni cu care vă puteţi vedea, poate plecaţi în grup organizat pe undeva şi e de văzut dacă vor să vină toţi, că apar nişte modificări în schemă.

  O să vă răsfeţe şi pe voi cineva, vă scoate la masă în oraş, vă invită şi la o plimbare mâine, poimâine pe undeva în afara oraşului. Noutăţi care o să vă cam dea viaţa peste cap, dar o să vă mobilizaţi din mers, o să vă folosiţi intuiţia să vă mobilizaţi cum trebuie în ecuaţia dată.

  E posibil să prindeţi din zbor o ofertă de vacanţă sau un city break şi care să vă încarce frumos, energetic. Cineva care v-a promis mai demult că vă scoate la un film, un spectacol se ţine de cuvânt şi o să vă bucuraţi de o seară frumoasă în doi.

  Cineva pe care l-aţi crezut definitiv pierdut, va căuta să vadă ce faceţi şi în ce sentimente faţă de el va mai scăldaţi. O să vă străduiţi s-ajungeţi cu plata facturilor şi a ratelor la zi, să nu aveţi restante acum când plecaţi în concediu, ori poate vă-ntoarceţi şi contul s-a cam golit.

  Relaţia de cuplu se poate stabiliza şi să simţiţi nevoia să vă şi căsătoriţi până anul viitor. Se poate să reînnoiţi echipă cu care vă-ntâlniţi în particular şi să vă facă plăcere să petreceţi câteva ore în prezenţa unor oameni cu care o să armonizaţi, aşa, de la bun început

  Poate le-ntindeți o mână de ajutor unor rude, e cineva care se mută sau n-o duce prea bine cu sănătatea. O să mai cheltuiţi nişte bani ca să vă puneţi casa la punct şi să faceţi nişte schimbări şi pe lângă casă, şi scăpaţi de nişte griji - că era un lucru pe care vi l-aţi propus mai demult.

  Cineva care a tot încercat să vă abordeze n-a primit încurajări din partea voastră dar acum păreţi receptivi. Poate v-a luat-o gura pe dinainte şi-aţi spus nişte lucruri pe care acum le regretaţi şi partenerul de cuplu v-a taxat, nu mai vorbeşte cu voi - vedeţi cum dregeţi situaţia.

  Aţi putea lua ceva scump pentru casă, dar pe care-l puteţi cumpăra la reducere dacă prindeţi momentul, ori se poate şi în rate. O întâlnire cu cineva care vă cooptează într-un proiect care v-ar aduce satisfacţii profesionale şi banii de care-aveti nevoie, să faceţi lucruri care vă fac plăcere.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus