Stiri de ultima ora

Guvernul vrea restricţii bugetare pentru limitarea cheltuielilor publice (AUDIO)

Guvernul vrea restricţii bugetare pentru limitarea cheltuielilor publice (AUDIO)
Actualitate
Guvernul va adopta în şedinţa de guvern care începe peste o oră mai multe restricţii bugetare pentru limitarea cheltuielilor publice.

Măsurile – printre care şi cumulul pensiei cu salariul în sistemul public – erau incluse în legea privind corectarea Ordonatei 114, atacată însă de PSD la Curtea Constitutionala.

Premierul Ludovic Orban:https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/01/06nov-15-Orban-modificam-OUG-114-prin-oug-.mp3EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău. 

In alta ordine de idei, Premierul a anunţat că liderii PNL vor începe discuţiile politice cu celelalte partide parlamentare, cu excepţia PSD, în vederea declanşării alegerilor anticipate.

Ludovic Orban spune că alegerile parlamentare anticipate ar putea avea loc o dată cu cele locale, între 24 mai şi 14 iunie. Totul depinde de voinţa liderilor politici:

https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/01/06ian-15-Orban-discutii-pentru-anticipate-.mp3EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.europafm.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus