Stiri de ultima ora

Gorghiu, despre Raeţchi şi Mironescu: Actele de curaj se fac în partid. Nu îi sancţionăm

Gorghiu, despre Raeţchi şi Mironescu: Actele de curaj se fac în partid. Nu îi sancţionăm
Actualitate
Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, că ar fi preferat ca Ovidiu Raeţchi şi Răzvan Mironescu să îşi spună părerea în partid despre candidatura lui Marain Munteanu, afirmând că "actele de curaj nu se fac public, ci asumat în partid", precizând că cei doi nu vor fi sancţionaţi.

Gorghiu, despre Raeţchi şi Mironescu: Actele de curaj se fac în partid. Nu îi sancţionăm

"Aş fi preferat ca aceşti oameni să îşi spună părerea în partid. Au avut ocazia să voteze împotrivă (...) la BPN. Au fost invitaţi ca parlamentari. Actele de curaj nu se fac public, se fac asumat în interiorul conducerii PNL. Eu nu am să spun mai mult pentru că nu vreau să fac ca domniile lor, să prejudiciez imaginea partidului într-o conferinţă de presă, dar ca regulă, cred eu, că pe lângă libertatea de exprimare care este crucială în PNL, mai este un lucru crucial dacă vrei să ai succes într-o campanie, să fii uşor disciplinat, să vii să îţi spui punctul de vedere şi pe urmă, după ce ţi l-ai spus în interior, să respecţi decizia partidului care a fost luată în unanimitate, repet, inclusiv cu votul domniilor lor", a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu cu privire la declaraţiile candidatului la primăria Sectorului 5, Ovidiu Raeţchi şi ale candidatului la primăria Sectorului 6, Razvan Mironescu , referitoare la candidatura lui Marian Munteanu

Alina Gorghiu a afirmat că PNL nu îi va sancţiona pe Mironescu şi pe Raeţchi pentru afirmaţiile făcute.

"Nu se pune problema unor sancţiuni. O să o punem pe seama unei lipse de experienţă politică suficientă a celor doi candidaţi, o să îi sprijinim în continuare. Sunt convinsă că până astăzi şi-au dat seama că nu a fost cel mai înţelept lucru pe care l-au făcut", a mai spus Gorghiu.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus