Stiri de ultima ora

Gigi Becali s-a dezlănțuit la adresa selecționerului României: E mare profesionist. Acum m-am convins . Ce l-a scos din minți pe patronul FCSB

Gigi Becali s-a dezlănțuit la adresa selecționerului României:  E mare profesionist. Acum m-am convins . Ce l-a scos din minți pe patronul FCSB
Actualitate
Patronul FCSB, Gigi Becali, s-a arătat foarte supărat pe selecţionerul Cosmin Contra pentru că nu l-a convocat pe Florin Tănase la echipa naţională.

"E vreunul mai bun ca Tănase din toată echipa naţională? O să-l întreb şi pe el (n.r. - pe Contra, de ce nu l-a convocat). N-ai niciun jucător mai bun ca Tănase în toată echipa aia. Tănase e cel mai bun jucător român din echipa naţională. E cel mai valoros jucător al României. Aşa cred eu, ca neştiutor, dar Contra e profesionist, nu pot să-l contrazic. E mare profesionist (n.r. - ironic). Dacă el nu-l ia pe Tănase, cel mai bun mare jucător al României? Acum m-am convins (n.r. - de Contra). Eu îl lăudam tot timpul. Dar probabil a avut noroace (n.r. - Contra) pe la Dinamo. A avut realizări la Dinamo şi a meritat să-l ia (n.r. - ca selecţioner), că şi eu spuneam Contra. Aleargă 12 kilometri, face faza defensivă, driblează, dă pase decisive, scoate 11 metri, ce mai vrei de la un jucător?", a declarat Becali, la Digi Sport.

Şi Florin Tănase de la FCSB a declarat că el consideră că ar fi meritat să fie convocat la echipa naţională de selecţionerul Cosmin Contra.

Întrebat dacă ar fi meritat să fie convocat, Tănase a declarat: "După părerea mea, da. Uitându-mă pe cifre, pe pase, pe dueluri, consider că da. Sunt cifre foarte bune. Eu am văzut că sunt primul, nu ştiu ce cifre au ceilalţi."

Contra a convocat de la FCSB doar un jucător, pe Roamrio Benzar, care s-a accidentat în meciul cu Astra Giurgiu şi a fost schimbat, în minutul 50.

Primele două partide ale tricolorilor în preliminarii sunt împotriva Suediei, în deplasare, la 23 martie, ora 19.00, şi contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, la 26 martie, ora 21.45.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus