Stiri de ultima ora

Gigi Becali îl atacă pe Bogdan Andone: Păi ce, a fost antrenor la FCSB?

Gigi Becali îl atacă pe Bogdan Andone:  Păi ce, a fost antrenor la FCSB?
Actualitate
Gigi Becali a declarat, sâmbătă, că Bogdan Andone nu are dreptul să își dea cu părerea despre FCSB, pentru că el a fost ales temporar pentru postul de antrenor al echipei, scrie Mediafax.

Reacția finanțatorului lui FCSB vine după ce Andone a declarat într-un interviu că Becali dicta schimbările şi impunea jucători în primul unsprezece. De asemenea, Andone a spus că a plecat de la FCSB fiindcă nu mai suporta implicare patronului.

“Nu mă interesează pe mine ce spune Bogdan Andone. Păi ce, Bogdan Andone a fost antrenor la FCSB? El a fost… nu ştiu, un fel de interimar, un secund. Avea contract de secund. L-am pus pe el pentru că nu aveam pe cine să pun. Cât a stat? O lună, o lună şi jumătate la echipă”, a declarat Becali, conform Fanatik.

”Se apucă el să vorbească de echipă după ce a plecat. Credeam că e băiat de caracter, dar probabil când l-am pus la FCSB se credea antrenor. Când am citit am şi început să râd. Dar mi-a lăsat un gust amar. Ce treabă mai ai tu cu echipa după ce ai plecat? Probabil că i-am rănit ego-ul, că s-a crezut antrenor, săracul”, a mai adăugat finanțatorul lui FCSB.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus