Stiri de ultima ora

Gigi Becali, acuzații INCENDIARE la adresa Liei Olguța Vasilescu, chiar în ziua nunții: Nu era legal ce a făcut

Gigi Becali, acuzații INCENDIARE la adresa Liei Olguța Vasilescu, chiar în ziua nunții:  Nu era legal ce a făcut
Actualitate
Finanțatorul FCSB, Gigi Becali , a vorbit despre patronul CS U Craiova și a afirmat că echipa craioveană a fost primită ilegal în Liga 2, la cererea lui Viorel Hrebenciuc .

„Da, am auzit și eu că Mihai Rotaru avea lojă în Ghencea și ținea cu Steaua când era la București. Dar nu mai contează. Acum ține cu Craiova, dar face mizerii. Noi l-am primit în Liga 2, deși nu era legal. Olguța Vasilescu și Viorel Hrebenciuc i-au dat echipa Craiovei lui Rotaru. Mi-a zis Hrebenciuc: Eu i-am dat echipa lui Rotaru. Am vorbit cu Olguța și i-am zis să i-o dea lui . Băiatul lui Hrebenciuc și Rotaru sunt naș și fin. Noi i-am primit ilegal într-un fel. Trebuia să înceapă din Liga 4, nu din Liga 2. Dar s-a întâmplat asta pentru că l-au distrus pe Adrian Mititelu. Și ca o reparație morală i s-a dat un loc Craiovei în Liga 2. A zis Hrebenciuc Olguța, tu ești primăriță și eu sunt mare. Tu nu prea ai putere și dă echipa lui Rotaru . Olguța venise de la PRM, unde a fost servitoarea lui Vadim Tudor, iar Hrebenciu era puternic în PSD”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Becali a răspuns acuzelor de blat ale oltenilor amintind de meciul Craiova - Viitorul, scor 0-1, din mai 2017, când oltenii au jucat cu rezervele în fața viitoarei campioane: „Și acum Rotaru vine și face mizerii. Bagă juniorii în meciul cu Viitorul, ca să câștige Viitorul campionatul, și acum face reclamație cu privire la împrumutul către Astra. Reclamația Craiovei e tardivă. Banii au fost deja returnați la ora jocului cu Astra (n.r câștigat de FCSB cu 2-0)”.

Pe 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a decis ca Universitatea Craiova, patronată de Adrian Mititelu, să fie dezafiliată provizoriu. Echipa a fost exclusă definitiv de Adunarea Generală a FRF. În iulie 2013, FRF a decis acordarea unui loc în Liga 2 orașului Craiova, loc ocupat de echipa CSU Craiova. La un an distanță, în 2014, FRF și LPF au modificat regulamentul, iar echipa a putut promova în Liga 1 chiar dacă nu avea 3 ani de la înființare, informează gsp.ro.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus