Stiri de ultima ora

Gigi Becali a primit o ofertă de 20 de milioane de euro pentru Florinel Coman: Deocamdată nu ştiu cât valorează, să se încheie turneul şi vedem după aia

Gigi Becali a primit o ofertă de 20 de milioane de euro pentru Florinel Coman:  Deocamdată nu ştiu cât valorează, să se încheie turneul şi vedem după aia
Actualitate
Florinel Coman (21 de ani) face un turneu final de senzaţie cu naţionala U21, iar FCSB începe să primească oferte pentru el.

Gigi Becali a declarat marţi (la puţin timp după ce l-a vândut pe Romario Benzar la Lecce pentru două milioane de euro) că a fost sunat de oficialii unui club pentru transferul lui Coman. Oferta e fabuloasă, 20 de milioane de euro. Totul se va decide după Campionatul European, când omul de afaceri îşi poate vedea visul îndeplinit. Să bată orice record în materie de transferuri şi să vândă cel mai scump jucător din istoria Ligii 1. Dacă evoluţiile lui Coman vor fi bune şi în semifinala cu Germania, şi de ce nu în finala turneului, atunci preţul poate creşte. “M-au întrebat dacă îl dau pe Florinel Coman cu 20 de milioane şi am spus nu! Apoi mă întrebau cu cât îl dau. Nu ştiu acum cu cât îl dau. Lasă, să vină el cu trofeul acasă şi după aia vedem.

Deocamdată nu îl dau. Dar dacă voi avea o ofertă foarte bună pentru el, îl vând după EURO. Deocamdată nu ştiu cât valorează, să se încheie turneul şi vedem după aia”, a spus Becali pentru Fanatik, la o zi după calificarea României în semifinalele EURO U21.

Coman a fost eroul naţionalei lui Mirel Rădoi în meciul doi din grupă, cu Anglia. A scos un penalty, a marcat două goluri şi a dat o pasă decisivă, la finalul unui meci terminat 4-2 în favoarea tricolorilor. Mijlocaşul are la echipa de tineret 16 meciuri, 3 goluri şi 4 pase decisive.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus