Stiri de ultima ora

Gest ciudat al Elenei Udrea. Schimbare de plan în ultimul moment

Gest ciudat al Elenei Udrea. Schimbare de plan în ultimul moment
Actualitate
Cornel Tăbăcaru, om de afaceri rezident în Costa Rica, a vorbit la Antena 3 despre planul pe care Elena Udrea îl avea zilele trecute, plan la care fostul ministru pare să fi renunţat. Tăbăcaru a comentat plecarea Elenei Udrea din Costa Rica, anunţată de Antena 3, şi escala făcută de aceasta la Frankfurt.

"Din informațiile noastre, ea trebuia sa se imbarce pentru Londra. Eu nu stiu de unde si cum... dar e ciudată treaba cu Frankfurt. Ea trebuia să meargă la Londra și să revină în Costa Rica. Dat fiind faptul că e cu copilul și mama înseamnă că și-a schimbat total planul.

Din punct de vedere al legislației din Costa Rica, ca solicitant de refugiat, nu are voie să se întoarcă în statul din care a fugit. Din ce știu eu, din zvonurile din Costa Rica, ea nu mai voia să stea în Costa Rica și să renunțe la aplicația de refugiat pe ideea ca nu mai are probleme cu justiția", a declarat Cornel Tăbăcaru la Antena 3.

Precizările vin după ce Antena3 a prezentat imagini cu Elena Udrea într-un avion. Fostul ministru se află în Costa Rica de la începutul anului 2018. Elena Udrea a fost arestată, în octombrie anul trecut, (odată cu Alina Bica) în Costa Rica din 3 octombrie, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României. Însă au fost eliberate în preajma Crăciunului, după decizia CCR privind completurile de 5 judecători.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus