Stiri de ultima ora

Gata, se pune noul procuror general!

Gata, se pune noul procuror general!
Actualitate
Iata ca dupa ce ”eroarea de sistem” a fost indreptata prin smulgerea principalului partid de guvernamant din mainile lui Liviu Dragnea, deja s-a batut palma pentru numirea noului procuror general al Romaniei. Mutare care va avea loc chiar luna viitoare, deci mult mai curand decat se asteptau multi. Si asta dupa ce prima decizie a noului ministru interimar al Justitiei, Ana Birchall a fost sa anuleze fara nicio explicatie procedurile de numire a unui nou procuror general!

Oricum, din acest moment important este doar ca ”experimentul” Augustin Lazar sa nu se mai repete! Si, dupa cum sustin sursele noastre, deja s-ar da asigurari in anumite medii ca in niciun caz nu se va mai repeta acest episod al ”radicalizarii” de la varful Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Si ca se va face o numire deja negociata si mai mult decat necesara pentru declansarea operatiunii de recredibilizare a Justitiei, aspect de altfel insistent solicitat si de catre unii parteneri externi ai Romaniei.

S-a batut palma!

”Frontul Justitiei” pare sa fi ”inghetat” cu totul dupa ”decaparea” Laurei Codruta Kovesi din fruntea Directiei Nationale Anticoruptie. Iar singura miscare facuta de actuala putere politica prin aducerea lui Felix Banila in fruntea DIICOT nu a facut decat sa adanceasca si mai mult aceasta ”nebuloasa”.

Mai ales ca Banila s-a repezit sa ”muste mana stapanului” mai abitir decat au facut-o chiar veteranii ”Republicii Procurorilor”! Oricum, nici macar nu mai trebuia sa te dai cumva initiat al sistemului pentru a-ti da seama ca aceasta coalitie de guvernare nu mai este capabila sa faca vreo mutare spectaculoasa, pentru a putea iesi astfel din ”fundatura” in care dus-o in cele din urma ”gargara” profesorala a fostului ministru Tudorel Toader. Iar faptul ca prioritatea absoluta a noului ministru interimar Ana Birchall a fost tocmai sa anuleze procedurile aflate in desfasurare de numire a unui nou procuror general a pus definitiv cruce ambitiilor ”nucleului dur” din PSD privind declararea hegemoniei asupra Parchetului General.

„Experimentul” Lazăr nu se va mai repeta!

Iata insa ca situatia s-a deblocat peste noapte si, dupa cum o arata informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, deja s-ar fi ”batut palma” pentru viitorul procuror general. Unul prezentat deja  ca un ”factor de echilibru”, Doamne Ajuta sa fie asa…!

Your email address will not be published.

Iata ca dupa ce ”eroarea de sistem” a fost indreptata prin smulgerea principalului partid de guvernamant din…

Sefa Guvernului spune ca asteapta concluziile unei evaluari care se face la nivelul Ministerului de Externe, dupa…
Ziarul National

Articole similare :
comments powered by Disqus