Stiri de ultima ora

GALERIE FOTO | Haos în Paris. Ninsoarea masivă din ultimele zile a dus la închiderea temporară a Turnului Eiffel şi a creat blocaje în trafic

GALERIE FOTO | Haos în Paris. Ninsoarea masivă din ultimele zile a dus la închiderea temporară a Turnului Eiffel şi a creat blocaje în trafic
Actualitate
Meteorologii francezi au precizat că temperaturile au coborât până la minus zece grade în noaptea de miercuri spre joi.

Ninsorile au provocat haos în capitala franceză. În Paris s-au înregistrat peste 700 de kilometri de ambuteiaje, iar transportul în comun nu a funcţionat în perioada orelor de vârf. Toate autobuzele care deserveau Parisul şi suburbiile sale au fost retrase de pe traseu cu ore bune înainte de sfârşitul programului De asemenea, autorităţile au decis ca Turnul Eiffel să fie închis în această perioadă. Meteorologii au avertizat că vremea nu se va schimba nici în zilele următoare şi au emis coduri roşii sau portocalii în mai multe regiuni din proximitatea Parisului.

Operatorul feroviar SNCF a anunţat că viteza trenurilor de mare viteză TGV va fi redusă semnificativ, din cauza condiţiilor meteorologice.

Ninsoare Paris

Autotităţile au amenajat zeci de spaţii pentru persoanele fără adăpost.

În plus, în Paris a fost interzis accesul autovehiculelor care depăşesc greutatea de 7.5 tone.

Potrivit serviciului meteorologic Meteo France, stratul de zăpadă din Paris a ajuns la cel mai mare nivel din 1987 până în prezent.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus