Stiri de ultima ora

Gala Billboard Music Awards 2018: Ed Sheeran a fost ales cel mai bun artist

Gala Billboard Music Awards 2018: Ed Sheeran a fost ales cel mai bun artist
Actualitate
Cântăreţul britanic Ed Sheeran a fost desemnat cel mai bun artist la ediţia de anul acesta a galei Billboard Music Awards, care a avut loc duminică seară, la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas (SUA), potrivit variety.com.

Actualizat: 21.05.2018 - 11:22

La gala Billboard Music de anul acesta, Ed Sheeran a mai primit trofeele pentru cel mai bun cântăreţ, cel mai bun cântec Top Hot 100 ("Shape of You"), cele mai mari vânzări ale unei piese ("Shape of You") şi cel mai bun cântec difuzat la radio ("Shape of You").

Cu trei nominalizări, Taylor Swift a primit premiul pentru cea mai bună cântăreaţă, în timp ce Kendrick Lamar a câştigat trofeul pentru cel mai bun album din Top Billboard 200, "Damn".

De asemenea, Khalid a fost desemnat cel mai bun cântăreţ debutant, Camila Cabello, cea mai bună cântăreaţă debutantă, Drake, cel mai bun artist din Top Billboard 200, iar Imagine Dragons, cel mai bun grup.

Cântăreaţa americană Janet Jackson, care a dominat topurile Billboard în ultimele decenii, cu hituri precum "That s The Way Love Goes", I Get Lonely" şi "All for You", a primit premiul Icon la gala de duminică seară.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus