Stiri de ultima ora

Gabriela Firea intervine în plină criză politică: Iată câtă nevoie este de un Guvern stabil și funcțional . Ce speră primarul Capitalei

Gabriela Firea intervine în plină criză politică:  Iată câtă nevoie este de un Guvern stabil și funcțional . Ce speră primarul Capitalei
Actualitate
Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, la Primăria Capitalei, că își dorește mai multă coerență politică guvernamentală și în Parlament și că speră la o redresare în acest sens „după săptămâna viitoare”.

„Sunt convinsă ca răspunsul autorității guvernamentale va veni rapid, ne dorim o stabilitate guvernamentală, și sperăm ca după săptămâna viitoare să existe mai multă coerență și în Parlament și în activitatea guvernamentală, nu că am fi noi cei care am fi provocat aceste tensiuni politice și această criză guvernamentală. Dar iată câtă nevoie este de un Guvern stabil și funcțional”, a declarat Gabriela Firea.

Precizările edilului au fost făcute în contextul în care va solicita Guvernului să schimbe legislația în ceea ce privește amenzile pentru cei care nu elimină ambrozia de pe terenurile în proprietate. Firea a precizat că își dorește o triplare a acestor sancțiuni.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus