Stiri de ultima ora

Gabriela Firea, despre bugetele primărilor: „Nu e vesel să nu ai bani”

Gabriela Firea, despre bugetele primărilor: „Nu e vesel să nu ai bani”
Actualitate
Guvernul Dăncilă promite să dea primăriilor, luna viitoare, banii pe care i-a mai promis o dată, în ianuarie. Premierul și ministrul finanțelor i-au primit astăzi la discuții pe primarii din București, iar cei șapte au ieșit extrem de mulțumiți.

Gabriela Firea, primarul Capitalei: „La rectificare vom primi și sumele datorate și fila de plan pentru luna corespunzătoare. Promisiunea este fermă, atât a doamnei premier cât și a domnului Teodorovici, ca să se recupereze întreaga sumă care a dezechilibrat bugetele.”

Reporter: A fost o discuție tensionată sau liniștită?

Gabriela Firea: „Destul de tristă. Nu e vesel să nu ai bani, să nu poți plăti subvențiile. Finalul, eu spun că a fost bun. Sperăm să fie bine, așa cum s-a promis, la rectificare.”

Robert Negoiță, primarul sectorului 3: „Avem un angajament de la ministrul de finanțe și de la premier că sumele de care am fost vitregiți în primele trei luni ale anului vor fi restituite la rectificarea bugetară. Atâta vreme cât cotele au fost de modificare în ultimii trei ani, ultimii doi ani mai ales, am insistat și sper să reușim, în cel mai scurt timp, ca aceste cote să fie trecute nu doar în legea bugetului, ci în legea finanțelor publice locale.”
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus