Stiri de ultima ora

"Fotografiile anului 2016. Agentia France Presse a facut o selectie cu cele mai puternice imagini din acest an. GALERIE FOTO

Fotografiile anului 2016. Agentia France Presse a facut o selectie cu cele mai puternice imagini din acest an. GALERIE FOTO
Actualitate
Peste 130 de imagini au fost incluse in colectia "Fotografiile anului 2016". Acestea au fost surprinse in timpul evenimentelor care au marcat anul care se va incheia in doar cateva zile.

Fotoreporterii AFP au fost prezenti la proteste, atentate, intruniri politice, conflicte armate, festivaluri, congrese, evenimente care s-au petrecut in toate colturile lumii.

Un tanar evacueaza un baiat, in timp ce alti migranti zac la pamant, dupa ce politia din Macedonia a tras cu munitie iritant-lacrimogena, pe 29 februarie, cand mai multi irakieni si sirieni au fortat granita cu Grecia.

Un motociclist din Brazilia nu pleaca niciodata de acasa fara motanul sau de 12 ani Chiquinho. Aceasta fotografie a fost facuta in iunie, in Rio.

Zeci de mii de oameni urmaresc finala Euro 2016 pe un ecran urias, in piata Turnului Eiffel. Aici este surprins momentul in care portughezul Cristiano Ronaldo este scos pe targa de pe teren.

Presedintele Barack Obama o imbratiseaza pe Hillary Clinton pe scena Conventiei Nationale Democratice din Philadelphia, din luna iulie.

O femeie irakiana evacuata si-a luat de acasa cateva bunuri, dar nu si-a abandonat pisica, Lulu. Fotografia a fost realizata in luna noiembrie, in timp ce femeia asteapta un mijloc de transport.

O femeie este pulverizata cu gaze lacrimogene de catre fortele de securitate, in timpul protestelor anti-austeritate de la Rio de Janeiro, din luna noiembrie.

Voluntarii sirieni salveaza oameni acoperiti de moloz, dupa bombardamentele din Alep. Aceasta imagine surprinde momentul in care este scos la suprafata un copil plin de sange, care plange ingrozit.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus