Stiri de ultima ora

Fiul primarului din Iași, de doar un an, deține o proprietate de 250.000 euro. Ce a cerut primăriei

Fiul primarului din Iași, de doar un an, deține o proprietate de 250.000 euro. Ce a cerut primăriei
Actualitate
Fiul primarului din Iaşi, Mihai Chirica, în vârstă de un an şi jumătate, este beneficiarul unei tranzacţii imobiliare în valoare de 250.000 de euro, relatează reporteris.ro.

Potrivit jurnaliştilor de la reporteris.ro, pe numele fiului primarului Mihai Chirica a fost înregistrată o proprietate în zona Sărărie din municipiu, tranzacţia ridicându-se la 250.000 de euro. Întrucât la data semnării contractului copilul avea 11 luni, tranzacţia a fost parafată la notar de mama edilului, în vârstă de 74 de ani, ea fiind şi cea care a achitat suma. Tranzacţia a avut loc pe 27 august 2018. Este vorba despre o casă, cu 136 metri pătraţi suprafaţă utilă (cinci camere, două băi, două bucătării, patru holuri, două pivniţe), un garaj de 18 mp şi un teren de 836 mp.

Potrivit jurnaliştilor, pe 10 mai, Ştefan Chirica, copilul primarului, a depus cerere la Primărie pentru demolarea construcţiilor existente, respectiv casă şi garaj. În aceeaşi zi, tot Ştefan Chirica a solicitat certificat de urbanism pentru construire locuinţă individuală şi anexe, scrie News.ro.

Mama primarului Mihai Chirica, cea care a semnat în acte, susţine că suma de 250.000 de euro provine din economii, dar şi din vânzarea altor bunuri. „Da, am avut. Sigur că da. Dar de ce să nu am? Dacă n-am băut, n-am fumat, nu m-am dus nicăieri”, a declarat pentru reporteris.ro mama edilului ieşean. Ea a precizat că pensia sa, cumulată cu cea a soţului, se ridică la 2.400 de lei lunar.  
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus