Stiri de ultima ora

Final fericit pentru Cazinoul din Constanța: anul viitor încep lucrările de reabilitare

Final fericit pentru Cazinoul din Constanța: anul viitor încep lucrările de reabilitare
Actualitate
Dupa șapte ani de intarzieri si patru licitatii, contestate si anulate, contractul de reabilitare al monumentului simbol al Constantei va fi semnat in următoarele zile, potrivit ministrului Dezvoltarii Ion Stefan. Lucrarile propriu zise vor incepe, conform contractului, în primavara lui 2020.

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, consideră că cea mai mare nerealizare pe 2019 este pentru el Cazinoul, clădirea emblemă a cărei consolidare și reabilitare este întârziată de peste 7 ani. Edilul a aflat insă o veste buna de la Compania Națională de Investiții. Decebal Făgădău spune că după ce instanța a respins contestația la prima descalificare, firma care a pierdut a patra licitație, ar fi renunțat la contestația depusă la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor.

„Dacă este adevărat că și-a retras contestația, înseamnă că sunt întrunite toate elementele pentru semnarea contractului cu consorțiul câștigător și sper ca anul viitor să avem, în sfârșit, un contract semnat și schelele pe Cazinou”, a spus Făgădău.https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2019/12/19dec-tudor-fagadau-despre-cazinou.mp3EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.Informația primarului s-a dovedit a fi adevărată. Contactat de Europa FM, ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan a declarat că imediat după ce CNI primeste adresa de renuntare la contestatie, contractul va fi semnat, chiar înainte de sărbători.

Durata estimativă pentru realizarea proiectului de reabilitare a Cazinoului era de 30 de luni. Valoarea estimată a investiţiei este de 111.500.000 de lei.

europafm.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus