Stiri de ultima ora

Federaţia Sindicatelor din Administraţie cer Guvernului să nu adopte Codul administrativ prin OUG

Federaţia Sindicatelor din Administraţie cer Guvernului să nu adopte Codul administrativ prin OUG
Actualitate
Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie cere guvernului să nu adopte Codul Administrativ prin ordonanţă de urgenţă. Nu am fost consultaţi – spune Bogdan ŞCHIOP, secretarul general al federaţiei. În opinia sa, Documentul – care are peste 300 de pagini – ar transforma administraţiile locale în nişte FEUDE ale ordonatorilor de credit.https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2019/06/25iun-14-Bogdan-Schiop-despre-Codul-Administrativ.mp3EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.În forma proiectul de ordonanţă de urgenţă sunt prevăzute şi pensile speciale pentru aleşii locali. De unde vor fi plătite aceste pensii? Bogdan ŞCHIOP, secretarul Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie public.

https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2019/06/25iun-14-Bogdan-Schiop-bani-pentru-pensii.mp3EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.Reamintim, în noiembrie anul trecut, judecătorii CCR au admis sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis şi a Opoziţiei cu privire la introducerea pensiilor speciale şi articolul privind folosirea limbii minorităţilor în administraţia locală sunt neconstituţionale.

În noiembrie 2018, judecătorii CCR au admis sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis şi a Opoziţiei cu privire la introducerea pensiilor speciale şi articolul privind folosirea limbii minorităţilor în administraţia locală sunt neconstituţionale.

europafm.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus