Stiri de ultima ora

FCSB s-a făcut de râs cu armenii: Alaşkert s-a impus cu 3-2

FCSB s-a făcut de râs cu armenii: Alaşkert s-a impus cu 3-2
Actualitate
FCSB s-a făcut de râs cu armenii de la Alașkert. A fost condusă cu 3-1, la pauză. Florin Tănase a deschis scorul din penalti, în minutul 10, dar armenii au revenit cu 3 goluri: Marmentini 22 28 (pen.), Galvao 45. Bălașa a fost eliminat în minutul 27, când a fost și eliminat. Florinel Coman, intrat din postura de rezervă, a stabilit scorul final în minutul 59: FCSB - Alașkert 2 - 3.

În tur, FCSB s-a impus cu 3-0 şi, în faza următoare, va evolua cu echipa cehă Mlada Boleslav, primul meci disputându-l pe teren propriu, la 8 august, iar returul al 15 august.

Au marcat: Tănase 10 (p), Coman 59 / Marmentini 23, 28 (p), Galvao 45

1-0, min. 10: Tănase a fost faultat în careu de Işkanian. Tot Tănase a transformat lovitura de la 11 metri;

1-1, min. 23: Marmentini a împins balonul în poartă după ce Vlad a respins în faţă mingea şutată de Nenadovici

1-2, min. 28: Bălaşa l-a faultat în poziţie de ultim apărător pe Galvao. Arbitrul a considerat că infracţiunea a fost în careu şi a dictat penalti, arătându-i cartonaşul roşu jucătorului român. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Marmentini;

1-3, min. 45: Marmentini a centrat de pe partea dreaptă şi Galvao a înscris cu un şut din şase metri;

2-3, min. 59: Vână a recuperat un balon la centrul terenului şi l-a pus pe Coman faţă-n faţă cu portarul. Atacantul a înscrris fără probleme cu un şut de la 10 metri.

Echilibrul numeric pe teren s-a refăcut după ce Marmentini a fost eliminat în minutul 63, pentru o lovire cu braţul ridicat în zona gâtului lui Belu.

Nou-venitul la FCSB Thierry Moutinho s-a accidentat în prima repriză şi a fost schimbat în minutul 24 cu Florine Coman.

FCSB: Vlad - Belu, Bălaşa, Cristea, Stan (Salomao 46) - Filip, Ov. Popescu, Vînă - Oaidă, Tănase (Planici 82), Moutinho (Coman 24). Antrenor Bogdan Andone;

Alaşkert: Canciarevici - Voskanian, Mkoian, Işkanian, Dagbaşian - Grigorian, Thiago Galvao (Tankov 68), Hairapetian (Şahinian 68) - Coelho Andrade, Marmentini, Nenadovici (Gadimian 75). Antrenor Abraham Kaşmanian.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus