Stiri de ultima ora

Explozie la bancomatul unei bănci de la parterul unui bloc din Capitală

Explozie la bancomatul unei bănci de la parterul unui bloc din Capitală
Actualitate
Explozie la bancomatul unei bănci aflat la parterul unui bloc de pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală. Cel mai probabil, e vorba de un jaf

O explozie a avut loc, azi-noapte, în sediul unei bănci din Bucureşti de pe bulevardul Theodor Pallady. Nu sunt victime, iar poliţiştii încearcă să afle ce s-a întâmplat. Bancomatul este distrus, aşa că anchetatorii iau în calcul inclusiv posibilitatea ca deflagraţia să fi fost provocată de persoane care au comis un jaf.

Locuitorii de pe bulevardul Theodor Pallady spun că au auzit o bubuitură puternică în jurul orei 4:30 şi au sunat imediat la 112. La faţa locului au venit mai multe maşini de la pompieri, descarcerare, ambulanţe şi ehipaje de poliţie.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere şi furt calificat. Din primele informaţii, persoane necunoscute au distrus un bancomat şi au sustras bani. Prejudiciul nu a fost încă stabilit. Pompierii şi poliţiştii sunt şi la această oră la faţa locului şi fac verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment demn de semnalat puteţi lua legătura cu noi pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. 
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus