Stiri de ultima ora

Exclusiv Digi24. Dragnea neagă orice intenţie de adoptare a unei OUG privind amnistia şi graţierea

Exclusiv Digi24. Dragnea neagă orice intenţie de adoptare a unei OUG privind amnistia şi graţierea
Actualitate
Exclusiv Digi24. Dragnea neagă orice intenţie de adoptare a unei OUG privind amnistia şi graţierea

Reacţie de ultimă oră a lui Liviu Dragnea pentru Digi24 în legătură cu vehiculata intenţie a Guvernului de a adopta mâine o ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea. Într-un mesaj transmis Digi24, Liviu Dragnea neagă vehement faptul că Executivul va adopta o asemenea ordonanţă.

FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

,,I-am întrebat pe doamna premier şi pe domnul ministru al Justiţiei dacă există vreo intenţie de adoptare a unui OUG de graţiere pentru şedinţa de Guvern de mâine. Amândoi au infirmat aceste zvonuri apărute în spaţiul public.", se arată în mesajul transmis de Liviu Dragnea.

Anterior, ministrul Tudorel Toader a declarat luni că la Ministerul Justiţiei nu există în dezbatere sau avizare o ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea.

Şi purtătorul de cuvânt al formaţiunii conduse de Călin Popescu Tăriceanu a susţinut că Executivul din care partidul său face parte nu va trece nicio ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea.

"De mult am încetat să comentăm zvonurile care apar. Sigur este că mâine nu se va da o OUG pe amnistie și grațiere, așa cum ne informau zvonurile", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt şi vicepreşedinte al ALDE, Varujan Vosganian.

Intervenţia lui Vosganian vine în contextul în care surse politice preluate de mass-media au evidenţiat, pe parcursul zilei, posibilitatea ca în şedinţa de guvern de marţi Executivul Dăncilă să adopte o ordonanţă de urgenţă favorabilă liderului PSD, Liviu Dragnea.

Totodată, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au discutat azi despre posibilitatea de a da ordonanță de urgență pe amnistie și grațiere, susține  g4media.ro , care citează surse politice.

, în rpezent rector al SNSPA, i-a cerut public premierului Viorica Dăncilă să nu recurgă la un asemenea gest.

Articole similare :
comments powered by Disqus