Stiri de ultima ora

Europarlamentar PSD îi răspunde lui Traian Băsescu: A fost pisica arătată lui Vântu

Europarlamentar PSD îi răspunde lui Traian Băsescu: A fost pisica arătată lui Vântu
Actualitate
Fostul președinte Traian Băsescu susține că pe canalele favorabile PSD s-a declanșat o operațiune de victimizare a fugarului Nicolae Popa și de înfierare a celor care l-au adus în țară. Europarlamentarul PSD, Ioan Mircea Pașcu, susține că Nicolae Popa a fost ”pisica” arătată de Băsescu lui Sorin Ovidiu Vântu pentru ca acesta să-i organizeze ambuscada lui Mircea Geoană din 2009.

Basescu: “Nicolae Popa trebuie integrat rapid în echipele de dezinformare care bântuie zilnic televiziunile pentru că este calificat să explice cum a putut abuzivul Stat Român să-i încalce „drepturile” de condamnat, stricându-i şederea tihnită de sub soarele Indoneziei, în frumoasa staţiune turistică Bali.”

Asa, in treacat, faptul ca Popa a savarsit ce a savarsit nu scuteste autoritatile statului roman de respectarea legii in privinta aducerii lui in tara!?

Ori lumea despre asta vorbeste, nu despre faptul ca Popa nu trebuia adus in tara sa plateasca pentru faptele lui!?

O asemenea mentalitate - ca legea este aplicabila benevol, cand e vorba de investigati sau condamnati - promovata de la capul statului, a permis toate abuzurile din justitie impotriva romanilor!?

Ca sa nu vorbim nimic despre adevaratul scop politic al aducerii intempestive a lui Popa in tara, in plina campanie electorala: el reprezenta “pisica”, pe care Basescu i-a aratat-o lui Vantu, ca acesta sa ii organizeze lui Geoana, contracandidatul sau, ambuscada de acasa de la el!?

In sfarsit, o ultima intrebare: daca toate lucrurile erau clare legat de vinovatia lui Popa si necesitatea aducerii lui in tara, cum striga acum Basescu, de ce a fost nevoie de tot acest circ secret, cu iz de operatiune super-speciala, cu plata disimulata prin mai multe institutii, cu implicarea unora care nu aveau nicio atributie legala si cu bani proveniti din surse private?
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus