Stiri de ultima ora

Eugen Teodorovici vrea să dea lovitura la Congresul PSD: Voi avea trei propuneri

Eugen Teodorovici vrea să dea lovitura la Congresul PSD: Voi avea trei propuneri
Actualitate
Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a anunțat că va avea trei propuneri pentru modificarea statutului PSD, care urmează să fie schimbat la Congresul extraordinar odată cu alegerea noii conduceri a partidului, pe 29 iunie.

„Spun de ani de zile PSD trebuie să fie acel partid care a înțeles foarte clar ce dorește opinia publică. Trebuie să venim și cu o dovadă clară. Cum este cea cu statutul. Eu o să am trei propuneri de modificare a statului, modificări de fond”, a declarat Eugen Teodorovici, marți seară, la Antena 3.

Social-democratul a vorbit și despre Paul Stănescu, care a demisionat recent din funcția de președinte interimar al PSD.

„O remarcă vizavi de Paul Stănescu. Eu pot să vă spun foarte clar, eu în ultima prioadă m-am implicat în interiorul partidului. Dânsul este un om de partid. Și azi am vorbit cu domnia sa, nu e vorba de niciun fel de rupere internă. Că sunt discuții e foarte bine”, a afirmat Teodorovici.

Anterior, Eugen Teodorovici declara, marți, la Guvern, întrebat dacă vizează un candidatură pentru funcția de președinte al PSD, că „ia în calcul absolut orice”.

Social-democrații vor avea un Congres extraordinar pentru alegerea conducerii partidului și pentru schimbarea statutului în sensul revenirii la alegerea președintelui PSD prin delegați.

De asemenea, premierul Viorica Dăncilă a anunțat că va candida la șefia PSD.

Paul Stănescu a demisionat în ultimul CEx al PSD din funcția de președinte executiv interimar, invocând motive personale. Stănescu a fost unul dintre cei social-democrați, alături de Gabriela Firea și Marcel Ciolacu care au votat împotriva organizării Congresului in 29 iunie.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus