Stiri de ultima ora

Eugen Teodorovici a CUCERIT publicul la mitingul PSD: Eu o să fiu #Insist! Este multă minciună astăzi în spaţiul public, multă denigrare şi dezinformare

Eugen Teodorovici a CUCERIT publicul la mitingul PSD:  Eu o să fiu #Insist! Este multă minciună astăzi în spaţiul public, multă denigrare şi dezinformare
Actualitate
Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, care a participat duminică, împreună cu mai mulţi miniştri ai Cabinetului Dăncilă, la un miting PSD la Braşov, a afirmat că a fost inspirat de un banner pe care era semnul hashtag să-şi dorească să "insiste" pentru a produce o schimbare importantă în România, scrie News.ro.

„Am văzut aici un semn pe un banner: "hashtag". O spun foarte clar, azi eu o să fiu #Insist! #Insist trebuie să fim cu toţii, să insistăm să schimbăm România aşa cum ne-o dorim cu totii. Văd multe mesaje frumoase, ”Braşov oraş european”, ”Fonduri europene”, ”PSD şi-a respectat promisiunile”, ”Investiţii în sănătate”. Sunt lucruri care s-au făcut în ani de zile. Nimeni nu spune că s-au făcut toate. Sunt multe, foarte multe lucruri de făcut", a spus ministrul Finanţelor.

În opinia sa, astăzi poate mai mult ca oricând avem nevoie să înţelegem cu adevărat cine doreşte binele acestei ţări.

"Este multă minciună astăzi în spaţiul public, multă denigrare şi dezinformare. Şi pentru ce? Este o bătălie nu pentru ţara asta. Cei care spun lucrurile în acest fel nu doresc binele acestei ţări. Sunt de mulţi ani de zile în administraţie şi am văzut multe schimbări, din păcate unele dintre ele dorind să blocheze această ţară. (...) Nimeni în afată de români nu-şi blamează ţara cum o facem noi în afara ţării. Trebuie să învăţăm să comunicăm. (...) De asta spuneam #Insist. Voi insista cât voi trăi pentru ca această ţară să fie acolo unde ne dorim cu toţii”, a declarat Teodorovici.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus