Stiri de ultima ora

Șefii SRI, audiați în Parlament pe tema epidemiei cu coronavirus (AUDIO)

Șefii SRI, audiați în Parlament pe tema epidemiei cu coronavirus (AUDIO)
Actualitate
Conducerea Serviciului Român de Informații a fost chemată săptămâna viitoare la audieri în Comisia de control SRI din Parlament, pe tema epidemiei cu noul tip de coronavirus.

Până acum, cel puțin 1.873 de oameni au fost uciși de virus, iar peste 73 de mii au fost infectați.

Cele mai multe victime sunt din China.

A fost transmisă o solicitare către Serviciul de Informații pentru a pune la dispoziție toate datele despre riscurile coronavirusului.

Anunțul a fost făcut de vicepreședintele comisiei, deputatul Marian Cucșa:https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/02/18feb-18-Cucșa-de-ce-chemam-SRI.mp3EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.Deputatul i-a cerut președintelui Klaus Iohannis să convoace o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

Marian Cucșa acuză bâlbâiala Guvernului în legătură cu măsurile luate de Executiv pentru a preveni apariția coronavirusului în România:

https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/02/18feb-18-Cucșa-guvernul-se-balbaie.mp3EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.Singurul român diagnosticat până acum cu noul tip de coronavirus este cel de pe nava „Diamond Princess”, aflată în carintă în portul Yokoshama, din Japonia.

europafm.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus