Stiri de ultima ora

Doi tineri au evadat dintr-un centru educativ, iar jandarmii din Caracal şi-au făcut selfie cu ei. Ce s-a întâmplat după aceea

Doi tineri au evadat dintr-un centru educativ, iar jandarmii din Caracal şi-au făcut selfie cu ei. Ce s-a întâmplat după aceea
Actualitate
Doi tineri au evadat din Centrul Educativ Buziaş, judeţul Timiş, iar jandarmii din Caracal, care i-au prins, şi-au făcut selfie cu ei. Jandarmii  au fost sancționați cu „atragerea atenției” asupra faptei şi a consecinţelor acesteia.

„În urma verificărilor efectuate de către comisia constituită la nivelul unităţii, s-a dispus faţă de cei trei militari, măsura ,, în conformitate cu prevederile Regulamentului Disciplinei Militare (...)”, arată Jandarmeria Olt.

La luarea măsurii disciplinare s-a ţinut cont de conduita profesională anterioară a jandarmilor, dar și de faptul că nu au alte sancţiuni disciplinare, precum şi de faptul că au prins evadații.

La începutul lunii septembrie, Inspectoratul de Jandarmi Olt a declanșat o anchetă la Detașamentul Caracal, după ce mai mulți jandarmi și-au făcut selfie cu doi tineri evadați din Centrul Educativ Buziaş, județul Timiș, pe care i-au prins.

Surse judiciare declarau atunci, pentru Mediafax, că jandarmii din Caracal s-au pozat alături de doi tineri, de 19, repectiv 21 de ani, condamnați pentru furt calificat și tăinuire, care au evadat la sfârșitul lunii august din Centrul Educativ Buziaş. Tinerii evadați au fost prinși în județul Olt, în zona comunei Gârcov.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus