Stiri de ultima ora

Digi Mobil reduce tarifele pentru traficul de date în roaming internațional în Turcia

Digi Mobil reduce tarifele pentru traficul de date în roaming internațional în Turcia
Actualitate
Începând de astăzi, 15 iulie, Digi Mobil reduce semnificativ tarifele pentru traficul de date mobile în roaming internațional pentru clienții companiei – persoane fizice și juridice - care călătoresc în Turcia. Astfel, tariful perceput pentru traficul de date mobile scade acum la 0,06 euro/MB, față de 10,5 euro/MB.

Digi Mobil aplică, de asemenea, tarife accesibile de doar 0,17 euro/minut pentru apelurile inițiate către România sau alte țări din Uniunea Europeană și pentru convorbirile locale, iar pentru un apelurile primite sunt taxate cu 0,0114 euro/minut. Trimiterea unui mesaj text costă doar 0,06 euro, iar mesajele primite nu implică niciun cost suplimentar din partea clienților Digi Mobil. Tarifele nu includ TVA.

Apel efectuat (euro/minut, fără TVA)

Pentru a avea acces în roaming internațional, utilizatorii trebuie să își activeze serviciul de roaming pe teritoriul României. Activarea se poate face telefonic la 031.400.7777 sau la *777 sau direct în ContulMeuDigi.

Informații suplimentare despre serviciile Digi se găsesc pe www.rcs-rds.ro sau în magazinele Digi și punctele de prezență ale companiei.

Digi Mobil este serviciul de telefonie mobilă din portofoliul RCS & RDS,  unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune care furnizează servicii în România, Ungaria, Spania şi Italia. La finalul lunii aprilie, Digi Mobil avea peste 2 milioane de abonați, persoane fizice, în numai doi ani de la relansarea serviciului şi o cotă de piață estimată de 25% din piața abonamentelor pentru persoane fizice. Reţeaua 3G Digi Mobil este dez­voltată în benzile de 900 Mhz şi 2.100 Mhz şi este completată de reţeaua 4G cu o acoperire, la nivel de semnal exterior, de 89% în Bucureşti şi de 30% in Ilfov. Acoperirea de tip exterior a reţelei 3G Digi Mobil a crescut în perioada 2015-2016 cu 10% ajungând la peste 94% din populaţie la nivelul țării.  
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus