Stiri de ultima ora

Dezvăluire despre cercul suspecților în spargerea sistemului de semaforizare din București

Dezvăluire despre cercul suspecților în spargerea sistemului de semaforizare din București
Actualitate
Patru persoane sunt suspectate că , modificând diagramele, a declarat duminică viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, care a explicat că opt persoane ştiau cum să acceseze caseta semaforului, patru dintre acestea fiind angajaţi ai Companiei Municipale de Management al Traficului, asupra cărora însă nu planează nicio bănuială, potrivit News.ro.

Bădulescu a explicat la Antena 3 că sunt opt persoane care pot accesa caseta semafoarelor şi care ştiu şi să modifice diagramele. Patru dintre acestea sunt angajaţi ai Companiei Municipale de Management al Traficului, în cazul lor neexistând nicio suspiciune de implicare în acest incident, astfel că cercul suspecţilor se restrânge la patru persoane.

Viceprimarul Capitalei a menţionat că persoana care a introdus alte diagrame este persoană care a lucrat la acest sistem.

De asemenea, Bădulescu a precizat că este vorba despre o intervenţie mecanică de pe spaţiul public, fiind necesar un anumit tip de cheie pentru extragerea capacului casetei semaforului.

El a refuzat să de detalii suplimentare, argumentând că este o anchetă în curs a cărei derulare ar putea fi pericilitată.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus