Stiri de ultima ora

Deţinutul evadat de la Penitenciarul Focşani a fost prins de un poliţist aflat în timpul liber

Deţinutul evadat de la Penitenciarul Focşani a fost prins de un poliţist aflat în timpul liber
Actualitate
Deţinutul de la Penitenciarul Focşani care a evadat, joi, în timp ce se afla la un punct de lucru din localitatea Dumbrăviţa, a fost prins de un poliţist aflat în timpul liber. El a fost dus la Poliţie pentru audieri.

Poliţiştii din Vrancea au anunţat, joi seară, că deţinutul care a evadat a fost prins de un poliţist aflat în timpul liber, potrivit News.ro.

Agentul şi-a chemat imediat în ajutor colegii, iar un echipaj a ajuns şi l-a transportat pe bărbat la sediul Poliţiei unde va fi audiat.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Paula Enache, a declarat că deţinutul urmează a fi transportat la Penitenciarul Focşani.

Conform unui comunicat remis de Penitenciarul Focşani, absenţa deţinutului a fost observată, joi, în jurul orei 13.00, moment în care au fost dispuse măsuri precum instituirea de filtre şi blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare.

Deţinutul care a evadat se numeşte Constantin Ionuţ Răzvan şi are 25 de ani. El a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru tâlhărie calificată, fără antecedente penale. Bărbatul era clasificat în regim semideschis şi lucra la Pepiniera Ocolului Silvic Focşani din localitatea Dumbrăviţa.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus