Stiri de ultima ora

Deputat ALDE, despre colegii care s-au dat cu PSD: Au întors astăzi capul spre Sodoma. PSD va fi victima unei manevre similare

Deputat ALDE, despre colegii care s-au dat cu PSD:  Au întors astăzi capul spre Sodoma. PSD va fi victima unei manevre similare
Actualitate
Deputatul ALDE Adrian Mocanu îşi acuză colegii care au trecut de partea PSD că au întors capul spre Sodoma şi au acceptat darul otrăvit al premierului. Mocanu susţine că PSD va fi victima manevrelor pe care le fac chiar social-democraţii.

"Un mesaj pentru cei trei colegi din ALDE care au întors astăzi capul spre Sodoma: în momentul în care, împotriva hotărârii luate în Biroul Politic Central, ați acceptat darul otrăvit al PSD, v-ați transformat nu în stane de piatră, ca în istoria biblică, ci în monumente de penibil care cu greu vor fi date uitării.

Odată acceptate propunerile pentru funcții de miniștri în Guvern, cei trei parlamentari ALDE au încălcat decizia partidului și s-au autoexclus. Cred că este o mare prostie să mizezi pe ideea că președintele Iohannis va semna cele trei propuneri de miniștri. Din nefericire pentru ei, colegii mei vor fi și excluși din ALDE, și refuzați de Iohannis.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus