Stiri de ultima ora

Declarații ULUITOARE ale lui Traian Băsescu: Dacă Cîțu a împrumutat 3,2 miliarde de euro ca să îi dea la pensii și la alocații, e un criminal!

Declarații ULUITOARE ale lui Traian Băsescu:  Dacă Cîțu a împrumutat 3,2 miliarde de euro ca să îi dea la pensii și la alocații, e un criminal!
Actualitate
România a atras 3,3 miliarde euro de pe pieţele externe de capital la costuri atractive în contextul propagării pandemiei COVID-19, iar fondurile aferente acestei tranzacţii au intrat în conturile Trezoreriei pe data de 26 mai, a anunţat, miercuri, Ministerul Finanţelor Publice (MFP). La aceste sume, se pot adăuga prin fondul de redresare economică Next Generation EU, adoptat de Comisia Europeană, un total de 31,206 miliarde de euro: 19,62 de miliarde sunt sub formă de granturi și 11,58 de miliarde sub formă de împrumuturi.

De la Bruxelles, Traian Băsescu , europarlamentar PMP, îi cere lui Florin Cîțu să nu majoreze alocațiile așa cum scrie în lege, de la 1 iulie, cu 50%, și nici punctul de pensie, de la 1 septembrie, cu 40%, cu prevede legea. ”E un criminal dacă le mărește!”, a fost declarația uluitoare a celui care a fost timp de 10 ani președintele României, în emisiunea lui Victor Ciutacu , de la România TV.

”Dacă Cîțu a împrumutat 3,2 miliarde de euro ca să îi dea la pensii și la alocații, e un criminal! Omul se duce cu ei la alimentară, banii se duc. Trebuie să îi bage în investiții.”, a spus Traian Băsescu.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus