Stiri de ultima ora

Decizie halucinantă: Fiul patronului unei cofetării închise din cauza şobolanilor, numit şef la Protecţia Consumatului Gorj

Decizie halucinantă: Fiul patronului unei cofetării închise din cauza şobolanilor, numit şef la Protecţia Consumatului Gorj
Actualitate
Fiul acţionarului majoritar de la cofetăria din Târgu Jiu unde un client a filmat un şobolan care urca pe perete a fost numit şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Gorj.

Potrivit " Adevărul ", înainte de a fi angajat la Protecţia Consumatorului, Constantin Milosteanu a lucrat chiar la societatea Venus SA, în cadrul căreia funcţionează cofetăria din zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Acţionarul majoritar al societăţii este fostul comisar de poliţie Dumitru Milosteanu. De asemenea, soţia actualului şef de la Protecţia Consumatorului lucrează în cadrul firmei socrului.

Un client aflat la masă în cofetărie a filmat şobolanul care se afla pe un perete. În acest timp, la mesele din cofetărie se mai aflau şi alte persoane. Imaginile au fost postate pe Internet şi au devenit virale.

Reprezentanţii Direcţiei Sanitar-Veterinare Gorj au făcut o verificare la cofetăria respectivă şi au găsit nereguli în ceea ce priveşte dezinsecţia - deratizarea periodică. În consecinţă, s-a aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 12.000 lei pentru neefectuarea la timp a acţiunilor de dezinsecţie - deratizare şi s-a impus măsura suspendării temporare a activităţii de producţie şi comercializare pentru o perioadă de 7 zile, cu obligativitatea igienizării generale.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus