Stiri de ultima ora

De miercuri, transportul public din Capitală capătă „un plus de stil”: 3 milioane de lei pentru uniformele conducătorilor STB

De miercuri, transportul public din Capitală capătă „un plus de stil”: 3 milioane de lei pentru uniformele conducătorilor STB
Actualitate
Fie că au sau nu sacou, în condiţiile unor temperaturi ridicate, şoferii vor purta în mod obligatoriu pantalon şi cămaşă cu mânecă lungă sau mânecă scurtă, iar – opţional - cravată ori eşarfă.

„În prezent, toate eforturile noastre sunt îndreptate spre transformarea fostei regii într-o companie eficientă şi mai apropiată de public şi dorim mai ales schimbarea mentalităţii pe un trend nou, proactiv, al unora dintre angajaţi care au rămas tributari vechilor obiceiuri. Am luat această decizie ca urmare a multor reclamaţii, anumiţi conducători şi manipulanţi de vehicule nu erau îmbrăcaţi adecvat, veneau cu şlapi, pantaloni scurţi, maiou. Începând cu 1 iulie, cine nu are uniformă nu intră pe traseu. Dar foarte mulţi şoferi sunt mândri de această investiţie şi poartă uniforma încă de când au primit-o”, spune directorul STB, Alexandru Hazem Kansou.

Mai multe subiecte: Trebuie să repornim businessul Jurnal de carantină

STB SA a comandat 14.700 de costume (din care 14.400 pentru bărbaţi şi 300 pentru femei), 19.200 de cămăşi bărbăteşti (cu mânecă scurtă şi cu mânecă lungă), 400 de cămăşi de damă (cu mânecă scurtă şi cu mânecă lungă) şi 4.900 de cravate şi eşarfe, printr-o investiţie în valoare totală de circa 3 milioane lei.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus