Stiri de ultima ora

David şi Victoria Beckham şi-au reînnoit jurămintele de credinţă după 18 ani de căsnicie

David şi Victoria Beckham şi-au reînnoit jurămintele de credinţă după 18 ani de căsnicie
Actualitate
David şi Victoria Beckham şi-au reînnoit jurămintele de credinţă după 18 ani de căsnicie

David şi Victoria Beckham şi-au reînnoit jurămintele de credinţă după 18 ani de căsnicie, în cadrul unei ceremonii private la care au participat doar şase invitaţi, potrivit eonline.com.

David şi Victoria Beckham şi-au reînnoit jurămintele de credinţă după 18 ani de căsnicie

Într-un interviu acordat în weekend, la o ediţie specială aniversară de 75 de ani a emisiunii Desert Island Discs de pe BBC Radio 4, fostul fotbalist David Beckham a vorbit despre viaţa alături de fosta membră a formaţiei Spice Girl Victoria Beckham şi a mărturisit că şi-au reînnoit recent jurămintele de credinţă după 18 ani de mariaj.

"Ne-am reînnoit jurămintele prima dată după nuntă. A fost mult mai intim, aproximativ şase oameni au fost la noi acasă.", a declarat David Beckham, în vărstă de 41, despre ceremonia privată.

Ceremonia a fost mult mai discretă decât fastuaosa nuntă a cuplului din 1999, când ambele vedete au purtat costume violet. "Am avut chiar şi o pălărie mov", a menţionat el. "La ce mă gândeam? Arătam ca băieţii din "Tăntălăul şi Gogomanul", a mai afirmat David Beckham.

David Robert Joseph Beckham este un fost fotbalist profesionist englez, în prezent retras din activitate. Beckham apare în Topul 100 FIFA al celor mai mari fotbalişti în viaţă în viziunea marelui Pelé. A fost numit şi în topul “Time 100” pe anul 2004, al revistei Time, top care cuprinde cele mai influente 100 de personalităţi din toată lumea. Este de asemenea o marcă publicitară globală.

Victoria Beckham s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii. Aceasta a a reuşit de-a lungul anilor o transformare spectaculoasă, devenind dintr-o cântăreaţă pop - pe vremea când făcea parte din grupul Spice Girls - un designer de modă foarte apreciat, ale cărei colecţii sunt prezentate la marile evenimente de profil din lumea întreagă.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power".

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes.

Victoria Beckham (ex Adams) s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus