Stiri de ultima ora

Dan Barna pune tunurile pe Iohannis după decizia CCR: O serie lungă de amânări nu e o rezolvare a crizei. E doar un pas în lateral

Dan Barna pune tunurile pe Iohannis după decizia CCR:  O serie lungă de amânări nu e o rezolvare a crizei. E doar un pas în lateral
Actualitate
Dan Barna , preşedintele USR, îl critică pe Klaus Iohannis după decizia CCR care îl obligă pe preşedinte să revoce miniştrii propuşi de Viorica Dăncilă pentru remaniere şi să numească interimarii propuşi de premier. Barna consideră şi că este ruşinos faptul că Viorica Dăncilă a ajuns să fie obligată de CCR să meargă în Parlament pentru restructurare. Preşedintele USR solicită din nou alegeri anticipate.

"Deciziile de azi ale Curții Constituționale arată că, pentru soluționarea crizei politice, nu e altă soluție decât plecarea guvernului și organizarea de alegeri anticipate.

Faptul că doamna Dăncilă a amânat la nesfârșit prezentarea în Parlament așteptând să fie obligată de o decizie a Curții e rușinos pentru PSD și dăunător pentru țară.

Pe de altă parte, decizia care silește președintele să numească miniștrii interimari ne arată că tot ce a obținut până acum domnul Iohannis nu a fost decât o amânare care n-a ajutat la nimic. O serie lungă de amânări nu e o rezolvare a crizei. E doar un pas în lateral.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus