Stiri de ultima ora

Curtea de Apel Bucureşti se dezice de protestul magistraţilor, de pe scările instituţiei: Manifestaţia nu este organizată sau asumată de această instanţă

Curtea de Apel Bucureşti se dezice de protestul magistraţilor, de pe scările instituţiei: Manifestaţia nu este organizată sau asumată de această instanţă
Actualitate
Curtea de Apel Bucureşti reacţionează la protestul anunţat pentru luni, de la 18.00, pe scările Palatului de Justiție din București, generat de faptul că Executivul nu a abrogat OUG 7/2019. La solicitarea STIRIPESURSE.RO, CAB precizează că manifestaţia nu este autorizată de conducerea instituţiei, care nu are cunoştinţă despre existenţa sau absenţa unei alte autorizaţii de la instituţiile abilitate.

"Curtea de Apel Bucureşti nu a adresat instituţiilor abilitate, în conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice (astfel cum au fost interpretate prin decizia nr. 19/15.10.2018 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie) nicio solicitare de autorizare a vreunei adunări publice pe treptele sau în exteriorul sediului Curţii de Apel Bucureşti, manifestaţia nefiind organizată sau asumată de această instanţă.

Totodată, precizăm că organizatorii manifestaţiei nu au informat conducerea Curţii de Apel Bucureşti cu privire la autorizarea acesteia de către instituţiile abilitate, astfel că suntem în imposibilitatea de a vă preciza dacă există sau nu o autorizaţie pentru adunarea publică la care vă referiţi", a precizat Curtea de Apel Bucureşti, într-un răspuns pentru STIRIPESURSE.RO.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus