Stiri de ultima ora

Cum va fi vremea in acest weekend

Cum va fi vremea in acest weekend
Actualitate
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis vineri o informare meteorologica de intensificari ale vantului si precipitatii mai ales sub forma de ninsoare in zona de munte, iar pe parcursul zilei de duminica si in sud-est, precum si o atentionare Cod galben de ninsori insemnate cantitativ si viscol pentru Carpatii Meridionali si de Curbura si sase judete din Moldova.

Codul galben de ninsori va fi instituit in intervalul 27 decembrie, ora 22:00 - 29 decembrie, ora 20:00, cand vor avea loc ninsori insemnate cantitativ si viscol in judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui si in anumite zone din judetele Vrancea, Covasna, Buzau, Brasov, Prahova, Arges, Dambovita, Sibiu, Valcea, Gorj si Hunedoara.

"In Carpatii Meridionali si de Curbura, iar din dimineata zilei de sambata (28 decembrie) si in cea mai mare parte a Moldovei va ninge, temporar insemnat cantitativ, astfel ca se va depune strat de zapada, local consistent. Vantul va avea intensificari, cu viteze la rafala in general de 50 - 55 km/h, iar la munte, in special pe creste, vor fi rafale de peste 70-80 km/h, viscolind si spulberand zapada", spun meteorologii.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus