Stiri de ultima ora

C.T. Popescu, la Digi24: Comportamentul lui A. Lazăr arată desconsiderare faţă de Parchet şi faţă de magistraţi

C.T. Popescu, la Digi24: Comportamentul lui A. Lazăr arată desconsiderare faţă de Parchet şi faţă de magistraţi
Actualitate
Augustin Lazăr a depus cererea de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii. Asta în condiţiile în care se înscrisese în cursa pentru un nou mandat. O mişcare care nu putea fi anticipată după gestul „tineresc” de a depune candidatura pentru un nou mandat la conducerea Parchetului General, a declarat la Digi24 Cristian Tudor Popescu.

Gazetarul a adăugat că întreg comportamentul lui Augustin Lazăr arată acum „o desconsiderare, o neseriozitate faţă de Parchet, faţă de de procurori, faţă de magistraţi”.

„Mişcarea lui Augustin Lazăr nu putea fi anticipată, cel puţin nu mă gândeam la aşa ceva aseară când am vorbit la postul dvs despre domnul Lazăr. Spuneam că Lazăr ar trebui să nu mai insiste cu candidatura pentru un nou mandat de procuror general, ci să aştepte să i se termine mandatul la termenul legal.

Ce face Augustin Lazăr? Mai întâi, Lazăr a participat la concurs pentru un nou mandat cu domnul Tudorel Toader. Asta însemna că doreşte şi se simte în deplinătatea forţelor fizice, psihice şi morale ca să continue ca procuror general. Acesta era mesajul pe care îl transmitea celor din Parchetul General, tuturor procurorilor din România.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus