Stiri de ultima ora

Cristian Pleşa, numit director interimar al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Cristian Pleşa, numit director interimar al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor
Actualitate
Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Marian Dobrică, până acum director interimar al ANP, a cerut eliberarea din funcţie la momentul retragerii sprijinului politic, astfel că noul director interimar a fost numit Cristian Pleşa.

30 afişări

Cristian Pleşa, numit director interimar al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

"Cu Marian Dobrică am colaborat foarte bine, a contribuit la realizarea foii de parcurs referitoare la decizia pilot pronunţată de către CEDO, a luat măsurile de îmbunătăţire a condiţiilor de detenţie, a modernizat penitenciarele. În mod constant a afirmat faptul că rămâne director interimar la ANP, atât timp cât eu voi fi ministrul Justiţiei. Domnul Dobrică a solicitat eliberarea din funcţie la momentul retragerii sprijinului politic, cerere pe care am şi aprobat-o. Nu îmi rămâne decât să îi mulţumesc pentru foarte buna colaborare", a declarat, pentru MEDIAFAX, Tudorel Toader.

Fostul ministru al Justiţiei a precizat şi că l-a numit director interimar al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) pe Cristian Pleşa, până acum director general adjunct al instituţiei. . "La momentul aprobării demisiei domnului Dobrică, l-am numit director interimar pe domnul Cristian Pleşa", a completat, pentru MEDIAFAX, Tudorel Toader.

Marian Dobrică a fost numit la conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), prin ordin al fostului ministru al Justiţiei Tudorel Toader, începând cu data de 8 mai 2017.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus