Stiri de ultima ora

Cristi Borcea: Situaţia e gravă la Dinamo, din moment ce e pusă la vânzare şi n-o ia nimeni nici pe un leu

Cristi Borcea: Situaţia e gravă la Dinamo, din moment ce e pusă la vânzare şi n-o ia nimeni nici pe un leu
Actualitate
Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo, este îngrijorat de situaţia în care s-ar putea găsi fostul său club la finalul sezonului regulat. Afaceristul consideră că ceva trebuie să se schimbe, pentru ca echipa să nu mai joace în play-out.

7 afişări

Cristi Borcea: Situaţia e gravă la Dinamo, dacă e pusă la vânzare şi n-o ia nimeni nici pe un leu

Dinamo are nevoie de stadion şi de investiţii masive pentru a putea să revină în top, crede Borcea. „Fără o strategie şi fără o infrastructură, nu poate nu poate să mai facă performanţă Dinamo. Păi, este gravă situaţia, din moment ce o pune la vânzare şi n-o ia nimeni nici pe un leu.

Să strângem rândurile şi să găsim o soluţie în primul rând pentru a deveni.. a reintra în competiţie. Trebuie să fie o echipă cum a fost obişnuită Dinamo în ultimii ani, 2000-2010 - echipa deceniului, cu 12 trofee. Trebuie stadion. Fără stadion nu se poate face nimic. Eu mă refer la marea performanţă.” , a spus Borcea, pentru Digi Sport.

Dinamo poate rata pentru al treilea an consecutiv accederea în play-off. Gruparea din „Ştefan cel Mare” se află pe locul 9 în clasamentul Ligii 1, la 7 puncte distanţă de Viitorul, care se situează pe locul 6, ultimul care asigură accederea în play-off.

După reluarea campionatului, Dinamo va mai avea de disputat meciuri împotriva celor de la Astra Giurgiu, FC Voluntari, FCSB şi Gaz Metan Mediaş.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus