Stiri de ultima ora

Cozmin Guşă, veşti proaste pentru Iohannis: S-a bucurat degeaba că este aplaudat de Ziua Naţională

Cozmin Guşă, veşti proaste pentru Iohannis: S-a bucurat degeaba că este aplaudat de Ziua Naţională
Actualitate
Consultantul politic a făcut radiografia zilei de 1 decembrie, la Realitatea Tv. "Trebuie să știm cu toți că în acești 100 de ani, România nu prea a fost România. Istoric, România așa cum s-a așezat până a fost sfârtecată de dictat", afirmă Guşă.

"Noi, față de alte state am rezistat, ne-a ținut limba, ucisă în serie de cei care ne conduc. Acest Guvern este cea mai mare jignire, putem vorbi de o siluire a limbii române. Noi am avut și 50 de ani de beznă comunistă. Nu am cuantificat ce a însemnat acest Centenar de beznă comunistă. Plus alți 28 de ani de distrugere a țării.

CITEȘTE ȘI: 

Nu mă așteptam la atât de puțin la evenimentele de Centenar, dar nimănui nu-i pasă.

Sărbătorile din țară, de la Arcul de Triumf, de la Alba Iulia, ne-au arătat divizați, nepregătiți și extrem de slabi. Cum să se strice tancul care deschide defilarea, cum să ai un minister care nu este în stare să asigure apărarea, cum să nu zboare F16 din cauza frigului. Noi avem o armată care ne poate apara doar vara? Cum să nu ridici avionul, cum să nu-l saluți pe Patriah? Am rămas siderat că nici președintele și nici Hava nu l-au salutat pe patriarhul României!  Toată această imagine ne arată cu ce probleme ne confruntăm și trece Centenarul fără să apreciem ce avem.

Eu îi traduc aplauzele lui Iohannis: nu sunt pentru dânsul. Iohhanis a crezut că este aplaudat, nici aceste apluze nu o să-i țină de cald.

Rusine Jandarmeriei, ne-au bătut și ne-au schingiuit pe mulți și pe cei din Diasporă care au venit să-si ceară drepturile. Nu am trimis o scrisoare prin care să-și ceara scuze și bine le-au făcut că s-au întors cu spatele.

Soția președintelui nu a venit să plătească respectul cuvenit acestei națiuni și trebuie să termin cu bolnavul de serviciu, care din pricina fricii a păcălit lumea că este bolnav. A venit si a plecat pe furiș.

Huiduielile au fost relevante si pentru ce s-a întamplat la Focșani", afirmă Cozmin Guşă.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus