Stiri de ultima ora

COD PORTOCALIU de ploi torenţiale într-un judeţ din România

COD PORTOCALIU de ploi torenţiale într-un judeţ din România
Actualitate
Meteorologii au emis o avertizare Cod portocaliu de ploi torenţiale pentru mai multe localităţi din judeţul Caraş-Severin, valabilă miercuri până la ora 14.25.

COD PORTOCALIU de ploi torenţiale într-un judeţ din România

Potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), în judeţul Caraş-Severin se vor semnala averse torenţiale care vor cumula 35-45 l/mp, grindină de dimensiuni mici şi posibil medii, intensificări puternice ale vântului şi frecvente descărcări electrice. Avertizarea vizează localităţile Reşiţa, Târnova şi Ezeriş şi este în vigoare până la ora 14.25. ANM a emis, miercuri, şi o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi ploi pentru Bucureşti şi 37 de judeţe, valabilă de la ora 12.00 până la ora 23.00.

Potrivit meteorologilor, vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15-25 l/mp, iar pe arii restrânse 35-40 l/mp.  
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus